Ljubavni hrosokop 13.6.2012

Posted: 10 listopada, 2012 in Uncategorized
Oznake:

Ulazite u sve bolje ljubavno razdoblje kad će biti sve više prilika za zbližavanja. Oni koji su još sami mogli bi imati malih problema oko usklađivanja poslovnih ambicija i privatnog života. Nešto slično mučit će i vezane, ali oni će svoj dnevni raspored već organizirati tako da stignu na sve. Saznajte više u astro&tarot centru: Vodenjak – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Ljubav ili osećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate.SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15. oktobar.

U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. oktobar. Ljubavni horoskop Atmosfera ljubavi, pozitivnih emocija i bliski kontakti, imaju posebnu čar koja Vas pokreće na akciju. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Vodolijom. RAK U skladu sa raspoloženjem delujete zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Budite oprezniji: 1, 5, 8, 13. i 15. oktobra. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Ako ste mladi ili slobodni, u periodu od 11. oktobra, očekuju Vas novi susreti i različiti pozivi. Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju Vaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Rakom, Devicom, Jarcem, Vodolijom i Bikom. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Devicom, Lavom, Škorpionom, Jarcem, Strelcem, Ribama i Blizancima. Dobra volja, nežnost ili emotivna pažnja, predstavljaju najbolji odgovor. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na novo zadovoljstvo. STRELAC Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Budite oprezniji: 2, 3, 5, 10, 11. i 15. oktobra. Umerenost u izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više deluju kratkoročno, kao zamena za neke neispunjene želje. Pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 12, 13. i 15. oktobar. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Lavom, Vagom, Devicom, Škorpionom i Strelcem.

Komentiraj